20% korting voor jou en je vriend(in)!

Ben jij ook zo enthousiast over jouw behandeling bij Huidtherapie Omniderm en gun je dit ook jouw vriend(in), familielid of buurvrouw? Stuur ze dan bij ons langs voor een gratis consult en ontvang allebei 20% korting op een behandeling!

Hoe werkt het?

Als je bij ons langskomt voor een behandeling ontvang je de speciale Tell a friend voucher. Geef deze voucher aan je vriend(in) of familielid. Als jouw vriend(in) vervolgens ook een behandeling bij ons boekt voeren wij deze voucher in bij het afrekenen en ontvangt hij of zij direct de eenmalige 20% korting op de behandeling. Het leuke is dat door het inleveren van de voucher de korting ook direct voor jou is geactiveerd, waardoor jij 20% korting ontvangt bij jouw eerstvolgende behandeling!

Er gelden nog wel een paar regels voor de actie:

  •  Jouw vriend(in) of familielid die de voucher gebruikt is een nieuwe klant bij ons (of is langer dan een jaar niet bij ons behandeld).
  •  De kortingscode van 20% geldt op al onze behandelingen, maar is niet geldig i.c.m. andere acties en kortingscodes of op onze producten.
  •  We vinden het leuk als je zoveel mogelijk vrienden meeneemt, maar je mag zelf maximaal 2 keer gebruik maken van de kortingscode.
  •  Je kunt per behandeling 1 voucher inleveren.
  •  De voucher - zoals je natuurlijk zult begrijpen – is niet inwisselbaar voor contanten.

“Everything is better if you can share it with friends”