camouflage therapie

Met camouflage therapie kunnen huidverkleuringen tijdelijk minder zichtbaar gemaakt worden door middel van speciale camouflage producten van Lycogel. Zoals opvallende huidkleurverschillen, een onrustig huidbeeld, pigmentvlekjes of couperose kunnen gecamoufleerd worden.

"Creëer de perfecte LOOK voor ieder MOMENT"

De behandeling

Vandaag de dag zijn onze producten geschikt voor elke gelegenheid; van minimale dekking voor een dag aan zee tot maximale dekking na een cosmetische ingreep. Wij bieden iedereen de mogelijkheid om het perfecte  Lycogel moment te creëren en te genieten van de ideale look.

Wij zijn ervan overtuigd dat schoonheid en gezondheid één en hetzelfde is. Onze cosmetica biedt niet alleen langdurige dekking, maar vormt eveneens een investering in de gezondheid van de huid. De vele actieve ingrediënten bevorderen de opname van zuurstof, vocht en voedingsstoffen door de huid. De camouflage producten van Lycogel bevatten tevens een hoge SPF 30 voor optimale bescherming tegen UV-straling van de zon.

En deze voordelen gelden voor iedereen. Wij realiseren ons dat niet alle huidtypes gelijk zijn. Daarom is elk product van Lycogel ontwikkeld met de uiteenlopende huidtypes, er zijn maar liefst 12 verschillende tinten. Of iemand nu op zoek is naar cosmetica voor de gevoelige huid; Lycogel is het antwoord.

Tijdens de behandeling kijken we samen met u naar de juiste kleur De camouflage is bedoeld om tijdelijk de huidverkleuring te verbergen. Daarbij is het belangrijk dat de camouflage niet opvalt, zodat uw huid er natuurlijk uit blijft zien en dat het u meer zelfvertrouwen geeft. Wij helpen u graag met het vinden van een passende kleur.

Lycogel is geschikt voor de volgende huidaandoeningen;

Vergoeding door uw zorgverzekering voor camouflage therapie

Bent u aanvullend verzekerd? Dan is de kans groot dat u de camouflageproducten en de behandeling van camouflage therapie in het gelaat in zijn geheel of gedeeltelijk krijgt vergoed. Wegens registratie in het kwaliteitsregister (Huidtherapeut is geregistreerd volgens wet BIG, artikel 34) en het lidmaatschap van de NVH (Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten) worden de producten en behandelingen in de meeste gevallen door zorgverzekeraars vergoed. Vraag uw zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden.

Laat je vrijblijvend adviseren door de huidtherapeut