Huidverbetering, wat kan de huidtherapeut voor u betekenen

Huidveroudering is een proces dat met het verstrijken van de jaren zichtbaarder wordt. We willen graag mooi en gezond ouder worden, daarbij zien we graag het liefst een egale en gladde huid. Naarmate we ouder wordt raakt de huid haar vitaliteit kwijt en wordt minder elastisch. Invloeden zoals overmatige blootstelling aan zonlicht, het hormonale verouderingsproces, roken, stress en suikerrijke voeding hebben een grote impact op het sneller ouder worden van de huid. Onze huidverbetering behandeling gaat dit proces tegen.

Het ouder worden van de huid uit zich op verschillende manieren waaronder het zichtbaar worden van fijne lijntjes, een doffere huid, slapper wordende huid, pigmentvlekken en roodheden. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan om uw huid op een natuurlijke manier te stimuleren, waarbij uw eigen huid aan het werk wordt gezet om zich te verbeteren.

Stoort u zich aan beginnende huidveroudering? Met de ResurFX laser kunnen wij op een natuurlijke wijze de huid verbeteren.

Hoe werkt de ResurFX laser in de praktijk?

De laser geeft een lichtbundel af in de diepere huidlagen (Lederhuid), deze lichtbundel wordt omgezet in warmte en geabsorbeerd door het water in de huid. Dit proces resulteert in minuscule kanaaltjes in de huidlagen die het natuurlijke wondgenezingproces activeren en stimuleren. Het lichaam activeert de belangrijkste cellen in de diepere huidlaag, welke zorgt voor collageen en elastine aanmaak. Collagene vezels zorgen voor stevigheid van de huid en de elastine geeft de huid juist veerkracht en elasticiteit. 

Hoe ziet uw huid er na de huidverbetering behandeling uit?

De laser maakt kleine kanaaltjes in de huid. Deze zijn zo klein dat ze niet met het blote oog zichtbaar zijn. Een groot voordeel van deze techniek is dat de bovenste huidlagen intact blijven en er geen vellen of korstjes op de huid ontstaan. Direct na de behandeling is algehele roodheid van het behandelgebied zichtbaar, ook kan de huid warm aanvoelen en licht gezwollen zijn, dit houdt ongeveer een dag aan. Een dag na de behandeling kunt u prima uw dagelijkse bezigheden oppakken. Na de behandeling krijgt u van ons ook een koelpack mee, zo kan de huid na behandeling goed gekoeld worden.

Afhankelijk van uw wensen en huidconditie zijn er gemiddeld 3 á 5 behandelingen nodig, de interval van de behandeling is tussen de 4 tot 6 weken. Dit geeft de huid tijd om te herstellen. Het is zeer belangrijk dagelijks uw huid te beschermen tegen zonnestraling, zowel in de winter als in de zomer. Waarom? Omdat de zon DNA-schade geeft en collageen afbreekt. Als wij juist zo hard bezig zijn met een behandeling voor de stimulatie van collageen, dan is een zonbescherming uw must have!

Waarom kiezen voor een ResurFX laser huidverbetering behandeling?

Met deze laser worden de eerste tekenen van veroudering optimaal aangepakt. Opvallende resultaten bij het verminderen van fijne lijntjes, het verbeteren van de huidtextuur en de algehele uitstraling van jouw huid. Deze behandeling is ideaal om de volgende huidklachten te verminderen:

  • Huidveroudering
  • Rimpels en fijne lijntjes
  • Striae
  • (Acne)littekens
  • Pigmentvlekken
  • Chirurgische littekens
  • Verkleuringen
  • Automutilatie littekens

 

 

Voor en na resultaat

Laat je vrijblijvend adviseren door de huidtherapeut