Update COVID-19 Belangrijke informatie

COVID-19 Hoe gaat Omniderm om met het virus ?

Het Covid-19 (Corona virus) is het gesprek van de dag. Wij krijgen dagelijks veel vragen rondom het COVID-19, daar horen belangrijke maatregelen bij voor ons als zorgverlener maar ook voor de patiënt.

Vanwege de aangescherpte maatregelen door het kabinet, zijn wij helaas genoodzaakt om de komende afspraken/behandelingen te annuleren tot 28 april. Dit is een beslissing die wij met pijn in ons hart moeten maken. Omdat met de behandelingen niet voldoende afstand bewaard kan worden, nemen wij dit besluit voor jouw en onze veiligheid zodat verdere verspreiding van het virus kan worden voorkomen.
Wanneer je een afspraak gepland hebt staan, nemen wij één dezer dagen persoonlijk contact met je op om de afspraak te verplaatsen.
Ten alle tijden zijn wij bereikbaar om jouw vragen te beantwoorden, adviezen te geven, producten te verstrekken vanuit de praktijk of om producten thuis te laten bezorgen. Zodat jij alsnog goed voor je huid kan blijven zorgen!
Nu is er een tijdelijke actie, bij bestelling vanaf €50,00 aan producten krijg je een cadeaubon van €5,00 te besteden aan producten! Een cadeautje van ons, voor jou in deze lastige tijd.
Hopelijk kunnen wij je graag na 28 april weer in goede gezondheid verwelkomen!

In dit bericht leggen wij verder uit welke maatregelen er worden getroffen in de praktijk:

  • Bij ontvangst worden geen handen meer geschud, uiteraard ontvangt u van ons een vriendelijke glimlach bij binnenkomst.
  • In de praktijk zijn desinfecteren middelen aanwezig, handen wassen is daarbij erg belangrijk.
  •  Nies en hoest in de binnenkant van uw elleboog, gebruik daarbij papieren tissues die u weg kunt gooien.

Let op: Heeft u koorts, verhoging, verkoudheid of hoest u veel? Dan adviseren wij om thuis te blijven, Uw en onze gezondheid gaat voorop!

Hartelijk dank voor uw medewerking en begrip!

Laat je vrijblijvend adviseren door de huidtherapeut