Een van onze favoriete laserbehandelingen, definitief ontharen!

Een gladde huid na het scheren?

De realiteit is vaak anders. Stoppeltjes, scheerwondjes, een schrale huid of ingegroeide haartjes en ontstekingen, dat is wat er werkelijk gebeurt als je je scheert. In ieder geval, een paar dagen daarna of soms al de eerste dag nadat je je benen geschoren hebt. Herken jij jezelf hierin?

Wellicht is laserontharing dan iets voor jou, wij bieden de oplossing. Na iedere behandeling zal je merken dat de haargroei dunner wordt en uiteindelijk weg blijft. Met onze Lightsheer diode laser kunnen wij jou helpen om ongewenste haargroei aan te pakken! De behandeling kan uitgevoerd worden voor zowel het gezicht als op het lichaam. 

Benieuwd naar de mogelijkheden en eventuele vergoeding voor de behandeling? De huidtherapeuten van Omniderm geven je graag advies!

Als huidtherapeut willen wij graag snel en effectief resultaat behalen. Met onze Lightsheer Diode laser zien we vaak al na 1 behandeling vermindering in haargroei. Wil jij graag haarvrij de zomer tegemoet? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek

Laat je vrijblijvend adviseren door de huidtherapeut