Geniet in de zomer van een stralende huid met onze voordeel behandelingen

Wij vieren feest, want het is zomer! En dat vieren wij met heel veel korting op verschillende producten én behandelingen speciaal voor jou.

Wil je weten wat onze kortingsacties zijn? Lees dan snel verder.

 

Nieuwe huisstijl, binnenkort online!

Wij zijn de laatste maanden druk bezig met hele mooie ontwikkelingen. In samenwerking met marketingbureau Toon wordt Omniderm huidkliniek opnieuw op de kaart gezet door onder andere een vernieuwd logo en een nieuwe huisstijl te creëren. Het nieuwe logo is ontworpen (en goedgekeurd) en de fotoshoot voor onze nieuwe website staat gepland! Ben jij ook benieuwd naar het eindresultaat?! Houd onze facebook & instagram pagina in de gaten!

Zomerbehandelingen met korting
5+1 behandeling GRATIS op laser ontharen van het lichaam.

Denk jij al een langere tijd na om te starten met laserontharing? Dan is dit nu je kans! Wist je dat zelfs in de zomer laserontharing kan plaatsvinden? Met ons geavanceerde lasersysteem Gentle max pro kunnen wij veilig in de zomer behandelen en kun jij genieten van een gladde huid.

*Korting geldt op de pakketprijs, combinaties mogelijk, deze actie is geldig wanneer je een eerste afspraak boekt in de maanden juli en augustus. Klik HIER om de acties te bekijken.

Vitamine C peeling met 15% korting

Ontvang 15% korting op de Zomerpeel-Intensieve vitamine C van €115 nu tijdelijk voor €97,75*

Zomer huidbehandeling met een extra stukje ontspanning. Geef je huid een zomerse boost met onze zomer peel treatment! Deze behandeling bevat een hoge dosis vitamine C dat pigmentvlekken helpt te verminderen en de huid intens hydrateert. En met een heerlijke massage, ga jij relaxed en met een gezonde glow naar huis. Boek HIER je afspraak en geef je huid de zorg die het verdient! Gebruik bij het boeken van je afspraak kortingscode ''Summer15'' om gebruik te maken van 15% korting op je behandeling.

*De korting is geldig wanneer je een afspraak boekt in de maanden juli & augustus. Heb je al een afspraak staan voor deze behandeling? Dan wordt de korting automatisch verrekend.

Medik8 SALE

Korting op Medik8 Golden Duo:
Ontvang 10% korting bij aanschaf van een Medik8 dagcrème OF vitamine C serum

Ontvang 15% korting bij aanschaf van een Medik8 dagcrème EN vitamine C serum

Wees er snel bij, want OP=OP, deze actie is geldig tot en met dinsdag 11 juli 2023.

Wil je een product(en) bestellen?

Maak gebruik van ons online afsprakensysteem om producten op te halen. Klik op deze LINK en kies onder populaire diensten voor "product ophalen". Vermeld in de notities welke producten je wil ophalen dan zetten wij het voor je apart. Uiteraard kun je ons ook bellen, mailen of een whatsapp bericht sturen voor je bestelling.

Wij hopen dat je weer hebt genoten van onze nieuwsbrief, bedankt voor het lezen en hopelijk zien we je snel bij ons in de kliniek!

Lieve groet, het team van Omniderm

Lotte, Malou & Lisanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *