Huidverbetering op maat

Indien je last hebt van storende fijne rimpeltjes, kleine littekens, grove poriën of huidverkleuringen, kan een ontspannende gezichtsbehandeling niet het gewenste resultaat geven. Als je echte huidverbetering wilt en een meer egale, stevige en stralende huid wenst, zou je moeten overwegen om een huidtherapeut te raadplegen. De behandelingen van een huidtherapeut zijn altijd gericht op het bereiken van effectieve resultaten. Bij huidkliniek Omniderm streven wij ernaar om de huidverbeterende behandelingen zo aangenaam mogelijk te maken. We leggen de nadruk op natuurlijke huidverbetering, terwijl jij rustig op een warme, zachte behandelbank ligt en wij alle tijd nemen voor de behandeling. Dankzij onze specifieke en gerichte adviezen en behandelingen, die precies afgestemd zijn op jouw huid, behalen wij de beste resultaten. Zo kan jij een gezonde en stralende huid krijgen.

Gezichtsbehandeling, wat levert de behandeling op?

We zorgen ervoor dat mee-eters worden verwijderd, zodat je huid minder onzuiverheden heeft. Ook pakken we kleurverschillen aan en verzachten we grove poriën of kleine littekens, zodat je huid er gladder en egaler uitziet. Daarnaast werken we aan het verjongen van de huid, waardoor je een sterkere en gezondere huid krijgt die nog mooier en stralender wordt.

Gratis persoonlijke huidscan

We beginnen met het vastleggen van jouw specifieke wensen, doelen en/of huidproblemen. Om een compleet beeld te krijgen van je huid, maken we gebruik van de Observ520X, een uitgebreide huidscan die ons in staat stelt om diep in je huid te kijken. Op basis van de resultaten van de scan en de informatie die we uit het intakegesprek halen, stellen we een op maat gemaakt behandelplan voor je op. We nemen de foto's samen met je door en zorgen ervoor dat het behandelplan volledig aansluit op jouw specifieke behoeften.

Huidkliniek Omniderm- Hoe werkt de behandeling?

Onze behandelingen zijn zeer effectief, veilig en bewezen doeltreffend. We zorgen er altijd voor dat onze behandelingen comfortabel worden ervaren. Bij de meeste huidbehandelingen kan er kortstondige gevoeligheid van de huid optreden. In sommige gevallen kan er echter een langere herstelperiode nodig zijn van 7-10 dagen, vooral bij intensievere behandelingen. Dit kan bijvoorbeeld resulteren in een rode of droge huid en soms zelfs met vervelling of (lichte) zwelling bij intensievere behandelingen. Wij zullen altijd vooraf met jou bespreken of er wel of geen herstelperiode is en wat je kunt verwachten. Er zijn ook behandelingen waarbij je juist een directe hydratatie en mooie glow krijgt, zoals bij een milde peeling. Om het beste resultaat te behalen, combineren wij vaak verschillende soorten huidbehandelingen.

Een behandeling specifiek voor jouw huid

 

Bij huidkliniek Omniderm geloven we in het combineren van behandelingen afgestemd op jouw unieke huidbehoeften. Wij nemen de tijd om jouw individuele behoeften en doelen te begrijpen voordat we een op maat gemaakt behandelplan opstellen. Onze behandelingen zijn niet alleen gebaseerd op de nieuwste technieken, maar we combineren dit ook met onze kennis op het gebied van voeding en lichaamsbeweging om ervoor te zorgen dat je het beste resultaat behaalt. Bij huidkliniek Omniderm creëren we een ontspannen en rustgevende sfeer met alle aandacht voor jouw huid. Wij bieden een unieke en persoonlijke ervaring die is afgestemd op jouw huid specifieke behoeften. 

Klik hier voor het maken van een afspraak bij huidkliniek Omniderm