Het najaar, dé perfecte periode om te beginnen met lasertherapie en huid verbeterende behandelingen

Inmiddels bevinden we ons weer in de herfst, ook wel bekend als het najaar. De zonsterkte en uren zijn sterk afgenomen en de huid is minder zongebruind. Dit betekent dat het voor jouw huid de perfecte periode is om te starten met lasertherapie en huid verbeterende behandelingen! De volgende behandelingen en indicaties zijn geschikt om te ondergaan in het najaar:

– Couperose vaatjes
– Beenvaatjes
– Pigmentvlekken
– Definitief ontharen
– Grove poriën
– Acne littekens
– Huidveroudering

Wij helpen je graag bij het verbeteren van jouw huid. In deze blog geven we je graag meer informatie over de verschillende behandelingen die wij aanbieden.

IPL en laser – LUMENIS M22
Pigmentvlekken, couperose en beenvaatjes zijn indicaties die wij met dit lasersysteem kunnen behandelen. Dit platform maakt gebruik van zowel laser- als IPL om doelgericht te werk te gaan voor verschillende indicaties. De lichtbundel en warmte zorgt ervoor dat pigmentvlekken, couperosevaatjes en beenvaatjes op een veilige en effectieve manier verwijderd kunnen worden, om zo de huid mooi te egaliseren.

Laserontharing – Diode LightSheer laser
Last van overbeharing of geen zin om alsmaar te epileren of te scheren? Start dan dit najaar met definitieve laserontharing! Wij werken met de Diode LightSheer laser. Door de laser wordt het pigment in de haar omgezet in warmte, wat ervoor zorgt dat de haarzakjes worden vernietigd en de haargroei op den duur stopt.

Huidverbetering – ResurFX laser
Deze laser stimuleert de productie van nieuw collageen en elastische vezels in de diepere huidlagen. Het stimuleren van deze vezels zorgt voor een stralende en stevigere huid. Deze behandeling is geschikt voor je wanneer je de huid wilt verstevigen of wanneer je last hebt van fijne lijntjes. Daarnaast is deze laser een uitkomst bij (acne) littekens.

Microneedling
Microneedling, een echte alleskunner! Dit is een effectieve behandeling met een korte downtime, wat betekent dat de huid snel hersteld na de behandeling. Microneedling is geschikt voor het behandelen van huidveroudering/fijne lijntjes, grove poriën, acne littekens en rode vlekjes na acne.

Chemische peelings
Chemische peelings vernieuwen de huid en zijn effectief bij acne, acne littekens, grove poriën, droge of rokershuid, fijne lijntjes en pigmentvlekken. Maar ook om de huid te voorzien van een mooie, gezonde glow. Chemische peelings bestaan uit verschillende zuren en hebben het vermogen om dode huidcellen te verweken waardoor deze sneller doen afschilferen.

Wil je meer informatie over de behandelingen? Wij geven je graag meer informatie over welke behandeling het meest geschikt is tijdens een vrijblijvende intake.

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch: 06-232 436 37, per mail: [email protected] of via het formulier contact met ons opnemen. 

Laat je vrijblijvend adviseren door de huidtherapeut