Onze persoonlijke passie voor de huid

Huidtherapeut Lisanne:

''Al vanaf jongs af aan wist ik dat ik iets wilde betekenen voor mensen met huidproblemen. We zijn ons dagelijks steeds meer bewust van onze gezondheid en uiterlijke verzorging. Wanneer iemand zich niet lekker in zijn/haar vel voelt zitten, straal je dit vaak ook uit aan de buitenwereld en brengt onzekerheden met zich mee. De juiste combinatie van kennis, bewezen behandeltechnieken, de beste apparatuur en medische huidproducten geven je huid een enorme boost. Het geeft dan ook een enorme voldoening wanneer je iemand tijdens het behandeltraject positief ziet veranderen, meer zelfvertrouwen en een betere uitstraling krijgt''.

Als huidtherapeut is het onze taak om mensen verder te helpen en een passend behandelplan hiervoor aan te bieden. Inmiddels met al een ruime 5+ jaar ervaring binnen de huidzorg en de aanpak van huidproblemen zien we dat combinatie technieken een oplossing kunnen bieden voor het algehele huidverbetering.

Huidkliniek Omniderm is sinds augustus 2018 geopend in het gezondheidscentrum de ''Oude Bieb'', in het centrum van Geldermalsen. Deze toegankelijke en prachtige locatie biedt vele voordelen, waaronder de samenwerking met huisartsen in en rondom Geldermalsen. Om zo de kwaliteit van de zorg hoogstaande te houden voor patiënten met huidproblemen