Ziet uw huid er ouder uit dan u zich voelt?

Gun uw huid het gene wat het nodig heeft!

Huidveroudering is een proces dat met het verstrijken van de jaren zichtbaarder wordt. We willen graag gezond en mooi oud worden, daarbij hoort het liefst een egale en gladde huid. Naarmate we ouder wordt raakt de huid haar vitaliteit kwijt en wordt minder elastisch. Invloeden zoals overmatige blootstelling aan zonlicht, het hormonale verouderingsproces, roken, stress en suikerrijke voeding hebben een grote impact op het sneller ouder worden van de huid.

Het ouder worden van de huid uit zich in verschillende manieren waaronder het zichtbaar worden van fijne lijntjes, slapper wordende huid, pigmentvlekken en roodheden. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan om uw huid op een natuurlijke manier te stimuleren, waarbij uw eigen huid aan het werk wordt gezet om zich te verbeteren.

De behandelmogelijkheden

Er zijn verschillende manieren om de huid te stimuleren en te versterken, namelijk het ondergaan van effectieve behandelingen waarbij het huideigen collageen wordt gestimuleerd. Dit resulteert in een gezondere huidconditie en een verbeterende huidstructuur.  Afhankelijk van de huidconditie kan een keuze gemaakt worden uit de volgende behandelingen: Chemische peeling, micro-needling of IPL behandeling.

Daarnaast geven wij adviezen over het gebruik van huidverzorgingsproducten. Namelijk het gebruik van effectieve antioxidanten in huidverzorgingsproducten. Antioxidanten zijn de meest effectieve ingrediënten voor het verbeteren van de huid, het is aangetoond dat ze de huidstructuur verbeteren en beschermen tegen vrije radicalen die de huidcellen beschadigen. Het gebruik van huidverzorging is noodzakelijk voor het herstel na een behandeling.

Als huidtherapeut streven wij ernaar om samen met u het gewenste resultaat te bereiken en te behouden. Het behalen van het gewenste resultaat is niet na één behandeling, uit onderzoek is gebleken dat collageen gemiddeld 90 dagen nodig heeft om zich opnieuw te herstructureren in de huid waardoor de huid steviger en voller aanvoelt.

Met de professionele en effectieve behandelingen in de praktijk en het gebruik van de juiste huidverzorgingsproducten ondersteund u het proces van het verbeteren van de huidconditie.

Voor en na resultaat