NIEUW! Summer treatment

Geef je huid net even wat extra tijdens de zomerperiode!

Yes, zomerse dagen zijn aangebroken! Dat betekend dat we weer lekker veel buiten zijn en (beschermd) kunnen genieten van het zonnetje. Onze huid heeft het in deze tijd echter wat zwaarder te verduren en kan daarom wel een extra oppepper gebruiken. Hoewel we ons suf smeren met SPF, wordt onze huid tóch aangetast.

Onze huid droogt namelijk sneller uit doordat de warmte van de zon onze essentiële vetzuren van de huid aantast. Het gevolg is dat het vocht wat zich in de huid bevindt sneller verdampt. Daarnaast wordt er in de zomer extra veel van de huid gevraagd doordat deze zich extra goed moet beschermen tegen huidschade veroorzaakt door UV straling. Het resultaat: Een doffe, droge en vochtarme huid, dat trekkerig aanvoelt.

Daarom hebben wij in de zomer de C-infusion peel toegevoegd aan onze behandelingen. Deze peeling bevat een hoge dosis vitamine C welke de collageensynthese stimuleert en helpt bij de antioxidant bescherming tegen door UV veroorzaakte huidschade. 

Vitamine C is essentieel voor de vorming van collageen

Dit is nodig om de huid te verstevigen. Verder kan het ingrediënt acne en pigmentvlekken verminderen, en werkt het bij rosacea. Daarnaast bevat de peeling melkzuur en hyaluronzuur om de huid een hydratatie-boost te geven. Het resultaat: Een gehydrateerde huid met een gezonde glow!

 

Wat kun je verwachten van de behandeling?

Tijdens de behandeling wordt de huid gereinigd met de Surface radiance cleanser van Medik8, deze reiniger zorgt ervoor dat de dode huidcellen op milde wijze worden verwijderd. 

  • Waarna de huid vervolgens grondig wordt uitgezuiverd, het verwijderen van onzuiverheden zoals mee-eters, puistjes of gerstekorrels. 
  • De peeling wordt in verschillende laagjes aangebracht, afhankelijk van huidtype. De C-infusion peel bevat een hoge concentratie van 15% vitamine C, dat de huid een flinke boost geeft. Tijdens de behandeling kan een milde prikkeling worden ervaren, dit voelt zeer aangenaam. 
  • Om de huid extra te verzorgen wordt een hydraterend masker aangebracht en je huid voelt hierna aan als nieuw! 
  • Als afsluiting brengen we een dagcrème aan met SPF, zodat je lekker (beschermd) kunt genieten van de zomerdag!

Behandeltijd: 30 tot 45 minuten
Indicatie: Ieder huidtype, ook voor een gevoelige huid
Behandelresultaat: Een zacht aanvoelende, gehydrateerde huid met een mooie glow. Geactiveerde celdeling, egaliseren huidteint en vergladden van de huid.
Herstel tijd: Minimaal, geen vervelling
Kosten behandeling: Actie prijs nu te boeken voor €69,00 

Deze behandeling is te boeken vanaf donderdag 10 juni tot maandag 9 augustus 2021 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies gesprek en vul ons contactformulier in

Laat je vrijblijvend adviseren door de huidtherapeut