Nooit meer scheren of ingegroeide haartjes!

Hoe fijn zou het zijn, dat je niet meer wekelijks of laat staan dagelijks hoeft te epileren of scheren? Wij hebben hier een oplossing voor!

Met behulp van de Lightsheer diode voor laser ontharen kunnen we op een goede en veilige manier de huid van mannen en vrouwen definitief ontharen.

Hoe werkt de laser behandeling?

Tijdens de behandeling wordt allereerst het behandelgebied haarvrij gemaakt, vervolgens wordt de laserkop op de huid geplaats. De laserstralen worden geabsorbeerd door het pigment (melanine) in de haarzakjes die zich in de huid bevinden, waardoor de haarzakjes zo dusdanig heet worden, dat het verbrandt.

De omliggende huid wordt tijdens de behandeling niet beschadigt!
Na een aantal behandelingen, uitgaan van gemiddeld 6 á 9 behandelingen afhankelijk van locatie gezicht/lichaam, zal er geen haargroei meer optreden uit de haarzakjes! De laserbehandeling vind plaats om de 6 a 8 weken, dit heeft te maken met de groei cyclus van de haren.

Hoe ziet mijn huid eruit na de behandeling?

Na de laser ontharings-behandeling kunt u uw dagelijkse bezigheden direct hervatten. Na de behandeling kan de huid warm aanvoelen en rood zien. Wanneer de huid rood is na een behandeling kan dit gecamoufleerd worden met speciale producten van Lycogel.

Lycogel is een speciaal ontwikkeld camouflage product dat na een laserbehandeling aangebracht mag worden.

Dit product bevat 12 werkzame actieve ingrediënten om de huid te kalmeren, hydrateren en te beschermen met een UV filter 30. Dit is zeer belangrijk, de huid wordt gevoeliger voor zonlicht en dient goed beschermd te worden met een hoge UV-filterbescherming.

Hoe verloopt de behandeling van laser ontharen?

Tijdens de behandeling door middel van laser ontharen voelt het alsof er een elastiekje tegen de huid aan tikt, waarna vervolgens warmte ontwikkeld in de huid.

Om de warmte in de huid te verminderen bevat de kop van de laser een koeling systeem waardoor de behandeling aangenamer aanvoelt.

Daarnaast koelen we na de behandeling met een koude washand. Hierdoor is de behandeling goed te verdragen, alhoewel de behandeling soms gevoelig kan zijn. Er wordt tenslotte energie in de huid gebracht! Dit brengt warmte en gevoeligheid met zich mee.

Door wie wordt de laserbehandeling uitgevoerd?

Bij Huidtherapie Omniderm wordt u uitsluitend behandeld door een huidtherapeut. Als huidtherapeut hebben wij een vierjarige HBO opleiding gevolgd. Waarbij laserbehandelingen een belangrijk onderdeel is. Bovendien zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en zijn we kwaliteit geregistreerd.

U bent bij Huidtherapie Omniderm in goede handen en verzekerd van een professionele behandeling voor definitief ontharen.

Want wij weten als geen ander dat het wel om uw uiterlijk gaat!

Wat zijn de kosten voor laser ontharen?

Een behandeling is er al vanaf 55,- euro.

Laserontharing in het gelaat wordt vaak door uw zorgverzekeraar vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Voor meer informatie over de vergoedingen adviseren wij om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar of polisvoorwaarden.

Laat je vrijblijvend adviseren door de huidtherapeut