Onze persoonlijke passie voor de huid.

Lisanne: ''Al vanaf jongs af aan wist ik dat ik iets wilde betekenen voor mensen met huidproblemen. Tegenwoordig zijn we ons steeds meer bewust van onze uiterlijke verzorging en welke rol dit speelt in het dagelijkse leven. Wanneer iemand zich niet lekker in zijn/haar vel voelt zitten, straal je dit vaak ook uit aan de buitenwereld.'' 

Als huidtherapeut is het onze taak om mensen verder te helpen, door voldoende uitleg te geven over de verschillende huidproblemen die er zijn en hoe ze het beste de huid kunnen verzorgen met daarbij ondersteunende behandelingen in de praktijk. 

Een dag in de huidtherapie praktijk is zeer gevarieerd, dagelijks komen er verschillende hulpvragen voorbij. Dit maakt het vak als huidtherapeut erg mooi en het geeft een voldaan gevoel wanneer je merkt dat je iemand een stap verder kunt helpen naar een mooiere en gezondere huid. 

Huidtherapie is een Paramedisch beroep dat voor sommige nog onbekend in de oren klinkt. Aan ons de taak om te laten zien en ervaren wat wij voor de huid kunnen betekenen! Als huidtherapeut werken we zorgvuldig om het huidprobleem zo goed mogelijk in kaart te brengen en het bij de kern aan te pakken. Daarnaast is het een uitdaging om op een duidelijke manier uit te leggen hoe bepaalde huidproblemen ontstaan en wat de mogelijkheden zijn om het te verminderen.

Huidtherapie Omniderm is sinds augustus 2018 geopend in het gezondheidscentrum de ''Oude Bieb'', in het centrum van Geldermalsen. Deze toegankelijke en prachtige locatie biedt vele voordelen, waaronder de samenwerking met huisartsen in en rondom Geldermalsen. Om zo de kwaliteit van de zorg hoogstaande te houden voor patiënten met huidproblemen

 

 

 

 

Onze merken: