Wat is een Skinbooster

Een Skinbooster is een behandeling waarbij kleine hoeveelheden hyaluronzuur aangevuld met antioxidanten, mineralen en peptiden rechtstreeks in de huid worden geïnjecteerd om de hydratatie en elasticiteit van de huid te verbeteren. Hyaluronzuur is een natuurlijk voorkomende stof in ons lichaam en werkt als een vochtvasthoudende en opvullende stof in de huid. Samen zorgen deze werkstoffen er voor dat de huid gerepareerd, gevoed, opgevuld en gestimuleerd wordt. Er zijn verschillende ‘cocktails’ mogelijk, afhankelijk van uw huid, wens en behandellocatie. Skinboosters kunnen gebruikt worden voor het gelaat, decolleté, hals, het lichaam en zelfs de hoofdhuid om haargroei te stimuleren. 

Wat kun je van de behandeling verwachten

Het Skintech skinbooster-systeem is een geavanceerd apparaat dat speciaal is ontworpen om de behandeling zo comfortabel mogelijk te maken. De U225 maakt gebruik van een speciale naald met een ultradunne diameter, waardoor de behandeling minder pijnlijk is en er minder kans is op blauwe plekken en bloedingen.

De skinboosterbehandeling met Skintech werkt door het toedienen van kleine hoeveelheden hyaluronzuur in de middelste laag van de huid, de zogenaamde dermis. De hyaluronzuurbindt zich aan watermoleculen in de huid en verbetert de hydratatie, waardoor de huid er voller en stralender uitziet.

Naast het verbeteren van de hydratatie kan de skinboosterbehandeling ook helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels en het verbeteren van de algemene textuur en uitstraling van de huid. De behandeling kan worden toegepast op het gezicht, de nek, de handen en andere gebieden waar de huid extra hydratatie nodig heeft.

Na hoeveel behandelingen zie je resultaat

Het aantal behandelingen dat nodig is, hangt af van de individuele behoeften van de huid en het gewenste resultaat. Over het algemeen wordt aanbevolen om 4-6 behandelingen met een tussenpoos van 2-3 weken te ondergaan voor een optimaal resultaat. Na de behandeling kan de huid een beetje rood of gezwollen zijn, maar dit is zichtbaar verminderd na 2-3 dagen.

De Skinbooster behandeling van Skintech is een effectieve en comfortabele manier om de hydratatie en elasticiteit van de huid te verbeteren en het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Ervaringen van cliënten zijn overwegend positief, voelbaar en zichtbaar resultaat al na 2 weken waarbij de behandelingen als (vrijwel) pijnloos worden ervaren. 

Voor wie is de Skinbooster geschikt?

  • Droge en vale huid
  • Fijne lijntjes
  • Huid met volumeverlies
  • Verslapte huid
  • Donkere kringen en vochtwallen rondom de ogen 
  • Haarverlies/ dunner wordend haar 

Waarom deze behandeling

De Skinbooster behandeling zorgt voor een optimale penetratie van de juiste werkzame ingrediënten voor algehele verbetering van de huid. Onze behandelingen zijn zeer effectief, veilig en bewezen doeltreffend. We zorgen er altijd voor dat onze behandelingen comfortabel worden ervaren. We beginnen met het vastleggen van jouw specifieke wensen, doelen en aandachtspunten. Om een compleet beeld te krijgen van je huid, maken we gebruik van de Observ520X, een uitgebreide huidscan die ons in staat stelt om diep in je huid te kijken. Op basis van de resultaten van de scan en de informatie die we uit het intakegesprek halen, stellen we een op maat gemaakt behandelplan voor je op. We nemen de foto's samen met je door en zorgen ervoor dat het behandelplan volledig aansluit op jouw specifieke behoeften.