Geef je huid net even wat extra met de vitamine C peeling

De huid heeft het in deze tijd het zwaarder te verduren en kan daarom wel een extra oppepper gebruiken. Hoewel we ons suf smeren met huidverzoringsproducten, wordt onze huid tóch aangetast.

Onze huid droogt namelijk sneller uit en de essentiële vetzuren van de huid verminderen. Het gevolg is dat het vocht wat zich in de huid bevindt sneller verdampt. Het resultaat: Een doffe, droge en vochtarme huid, dat trekkerig aanvoelt.

Wat zit er in een vitamine C peeling?

Om deze reden is de vitamine C peeling geschikt voor jouw huid. Deze peeling bevat een hoge dosis vitamine C welke de collageensynthese stimuleert en helpt bij de antioxidant bescherming tegen huidschade. Vitamine C is essentieel voor de vorming van collageen. Dit is nodig om de huid te verstevigen. Verder kan het ingrediënt huidveroudering, acne en pigmentvlekken verminderen, en werkt het bij rosacea. Daarnaast bevat de peeling melkzuur en hyaluronzuur om de huid een hydratatie-boost te geven. Het resultaat: Een gehydrateerde huid met een gezonde glow!

Wat kun je verwachten van de behandeling?

Tijdens de behandeling wordt de huid gereinigd met de Surface radiance cleanser van Medik8, deze reiniger zorgt ervoor dat de dode huidcellen op milde wijze worden verwijderd. 

  • Waarna de huid vervolgens grondig wordt uitgezuiverd, het verwijderen van onzuiverheden zoals mee-eters, puistjes of gerstekorrels. 
  • De peeling wordt in verschillende laagjes aangebracht, afhankelijk van huidtype. De C-infusion peel bevat een hoge concentratie van 15% vitamine C, dat de huid een flinke boost geeft. Tijdens de behandeling kan een milde prikkeling worden ervaren, dit voelt zeer aangenaam. 
  • Om de huid extra te verzorgen wordt een hydraterend masker aangebracht en je huid voelt hierna aan als nieuw! 
  • Als afsluiting brengen we een dagcrème aan met SPF, zodat je beschermd kunt genieten van de dag!

Behandeltijd: 30 tot 45 minuten
Indicatie: Ieder huidtype, ook voor een gevoelige huid
Behandelresultaat: Een zacht aanvoelende, gehydrateerde huid met een mooie glow. Geactiveerde celdeling, egaliseren huidteint en vergladden van de huid.
Herstel tijd: Minimaal, geen vervelling
Kosten behandeling: Nu te boeken voor €69,00 

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies gesprek door het contact formulier in te vullen

Laat je vrijblijvend adviseren door de huidtherapeut